Brink Multimedia

Life is Good

U stapt in de auto en u rijdt in de avond naar een klant die op nog geen steenworp afstand van het Kasteel Heeswijk ligt. Het is donker, slaat net voor het mooie uitgelichte kasteel rechtsaf en u begeeft zich buiten de bebouwde kom van Heeswijk Dinther. Weilanden aan de zijkanten en oude boerderijen die voorbij komen. Uiteindelijk stap je uit bij een zeer grote boerderij. Het adres van Life is Good in Heeswijk Dinther. Het is de plek om luxueus een paar dagen door te brengen. Verschillende accommodaties hebben ze, waarvan zelfs een zeldzame boomsuite. U leest het goed, u gaat als het ware een boomhut in, maar dan van alle luxe voorzien.

Mandy Verhoeven doet open, samen met een Berner Sennen hond. Huiselijker en gemoedelijker kan bijna niet. Na een bak koffie en elkaar leren kennen wordt het plan verteld wat Mandy en Jeroen (die inmiddels aangeschoven is) bedacht hebben. Grote verbouwingsplannen die rond begin 2021 klaar moeten zijn. De website moet daarop aangepast worden, maar hoe en wat hebben ze geen idee over. Wel is duidelijk, dat de oude site zijn beste tijd heeft gehad. Brink Design gaat aan de slag en al snel blijkt dat Mandy en Jeroen goede sparringpartners zijn met elkaar maar ook voor Brink Design. Oog voor detail bepaald uiteindelijk de vorm van de website, maar dit is ook duidelijk in hun suites te zien.

Niet de alleen Mandy en Jeroen zijn verantwoordelijk voor de werkzaamheden bij Life is Good, ook de kinderen helpen mee. Het verzorgen van ontbijt valt onder de taken. Het huiselijke en knusse overvalt je op zeer positieve manier. Als Mandy je dan rondleidt over het terrein en door de suites dan valt de trots heel duidelijk op.

Terug naar de website, het moest een duidelijke moderne website worden, maar uiteindelijk ook weer herkenbaar. De site is al weer een tijdje online en zorgt voor de nodige reserveringen. Het einde van de bouwwerkzaamheden zijn bijna in zicht, waardoor voor Mandy en Jeroen Verhoeven weer een nieuwe wens in vervulling gaat.

Geïnteresseerd geraakt naar de enorm luxueuze suites bij Life is Good, kijk op de site.

 

Life is Good Boutique Resort