Verbouwing Brink Design
Materialen voor Brink Design

Het is voor Brink Design een zeer spannende tijd. We hebben tijdelijk namelijk al onze spullen uit ons kantoor gehaald. Sterker nog er staat totaal niks meer in het kantoor. Dit omdat we het kantoor flink gaan verbouwen. We hebben grote plannen. Afgelopen vrijdag kwamen de materialen aan. Natuurlijk hebben we al flink gesloopt, nu is het dan tijd voor de opbouw.

Lees meer
Gebruik Sociale Media tip 6
Vul uw informatie aan

Laten we eerlijk wezen, de kans dat u iets nieuws op de markt zet is klein. Er zal vast al iemand zijn geweest met hetzelfde idee als u. Daar zal vast ook bronmateriaal over te vinden zijn, via Google, Youtube, tv etc.

Lees meer
Gebruik Sociale Media tip 5
Wordt geen clown op sociale media

De afgelopen twee tips kunt u natuurlijk combineren. Op een leuke manier alles brengen. Echter u moet ervoor waken dat u geen clown wordt.

Lees meer
Gebruik Sociale Media tip 4
Deel uw kennis

Uw volgers blijven bij u en uw website omdat hier juist informatie op staat die men zocht. U heeft de kennis en die is waardevol. Uw kennis delen is voor uw volgers dan ook waardevol, ze kwamen immers niet voor niks bij u.

Lees meer
Gebruik Sociale Media tip 3
Blijf interessant op sociale media

Het is natuurlijk erg leuk om veel volgers te krijgen. Maar uw volgers willen graag geboeid blijven. Het behouden van uw volgers is mogelijkerwijs nog moeilijker.

Lees meer
Gebruik Sociale Media tip 2
Welk sociaal media platform gebruikt u?

Uw website heeft een doelgroep. Heeft u een financiële insteek, dan heeft het weinig zin om jongeren die op zoek zijn naar een feest als doelgroep te kiezen. Zorg ervoor dat u volgers opbouwt met de juiste doelgroep. Daarbij is het ook belangrijk om te weten op welk sociaal media platform u volgers probeert te krijgen.

Lees meer
Gebruik Sociale Media tip 1
Het inzetten van sociale media

Eenmaal een website voor uw bedrijf of hobby online, hoe zorgt u dat de bezoekers komen? Helaas, de website werkt niet alleen voor u, u moet zorgen dat uw website leeft en gezien wordt. Dit kan met sociale media. De komende tijd gaan we u helpen met verschillende tips.

Lees meer
Een volledig pakket
Email service bij Brink Design

Onze klanten vroegen er naar. Elke keer als potentiele klanten ons spraken liepen we tegen het feit aan dat we niet zelf email konden leveren. Echter sinds 19 augustus kunnen we u melden dat we nu ook een eigen email service aanbieden.

Lees meer
Uw leven meer diepte geven?
360° graden foto's

Is uw leven 2D? Nee toch, u staat midden in het leven, u kijkt rond, achter, voor, links en rechts. Dan is het wel raar dat u uw klanten aanspreekt en probeert te overtuigen 2D.

Lees meer
Vakantie is voorbij
Vakantie voorbij

U heeft waarschijnlijk enorm genoten van uw vakantie. Wij van Brink Design hebben niet stilgezeten. We hebben de nodige investeringen gedaan. Brink Design richt zich niet alleen op website ontwikkeling, we begeven ons ook op bedrijfsreportages.

U wilt verslaglegging van een evenement door middel van een bedrijfsfilmpje of een dergelijk "aftermovie"? Wij filmen en maken deze.

Lees meer
Hoge temperaturen hebben effect op uw bezoekersaantallen
Bikini Zwemmen

Eigenlijk is het een open deur, maar het huidige warme weer heeft effect op uw bezoekersaantallen. Men is allemaal buiten om verkoeling te vinden door te zwemmen of om heerlijk te bbq'en. Een computer zal niet snel aangezet worden. Echter een mobiel is snel gepakt. Maar was uw website wel afgestemd op een mobiel scherm?

Met de techniek (bootstrap) wordt uw website responsief.

Lees meer
360 graden foto's
360 graden foto's

U wilt meer tonen aan uw bezoeker, bijvoorbeeld hoe uw winkel eruit ziet? Natuurlijk kunt u er voor kiezen om een foto rapportage te maken, of zelfs een video. Maar wat als u uw website meer interactief wil maken. De bezoeker wil zelf bepalen wat ze kijken. Stel dat de bezoeker zelf kan bepalen waar ze kijken. Dit kan met 360 graden foto's

Met 360graden foto's maakt u uw bedrijf echt goed zichtbaar.

Lees meer
Hoog in Google staan
Google is belangrijk voor je site

Google is een machtige zoekmachine. Sta je niet bovenaan in Google, dan telt je website niet echt mee. Je moet er dus voor zorgen dat je website goed geïndexeerd wordt. Echter jij bent niet de enige die een site heeft over het onderwerp wat jij behandeld. Je kunt er voor kiezen om Google geld te geven. Google Ads, maar is dat altijd wel nodig.

Dat is een afweging die we altijd samen met een klant maken.

Lees meer
Hosting bij Brink Design
Brink Design ook voor hosting

U kunt natuurlijk naar al die grote server providers gaan om uw website op internet te plaatsen. Waarschijnlijk krijg je dan ook echt wel waar voor je geld. Echter al die Waar heeft u die ook nodig? Wat als je nu alleen maar hosting nodig hebt? Al die extra's die afvallen, vallen niet van de prijs af. Wat nou als u puur en alleen de hosting nodig hebt? Dan bent u bij ons bij het goede adres. u betaalt puur wat u bij ons afneemt.

Lees meer
Jezelf presenteren met een eigen site
Een eigen site

De arbeidsmarkt is roerig. Vrijwel in alle sectoren is men op zoek naar personeel. Personeel wat er wel is maar nog afwachtende is of juist als ZZP'er ingehuurd wil worden. En als ZZP'er wil je weer goed voor de dag komen. Jezelf op sociale media aanbieden is 1 van die opties. Ook een gratis website aanwenden kan helpen. Echter je komt pas goed over als je een echte eigen site hebt. Waar jij op jouw eigen manier jezelf kunt presenteren.

Lees meer
Gratis website vs op maat gemaakte website
Goedkoper bij een gratis website?

U kunt natuurlijk al die gratis opties kiezen om een website te maken. We kennen Jimdo en Wixx, maar is dit nu echt wat u wilt. Wilt u echt een basis site die je niet kunt aanpassen naar uw wensen? U kunt uw kleuren aanpassen, maar echt een site naar uw wens maken? En als u dan echt wil aanpassen dat kost dat weer extra veel geld. U kent het gezegde wel: Goedkoop is vaak ook duurkoop.

Lees meer
Alleen Sociale media of een website of beiden?
Alleen sociale media?

"Waarom een eigen site?", is een vraag die we bij Brink Design redelijk vaak krijgen. "We hebben toch al facebook en al dat andere?", is een argument die ook regelmatig voorbij komt.
Brink Design snapt deze vragen. Als u net met uw onderneming of hobby begint dan zouden Sociale Media als enige uiting misschien wel voldoende kunnen zijn. Echter als u wat serieuzer wordt, dan merkt u al snel dat een Sociaal Media kanaal niet de gehele lading dekt.

Lees meer
Hoezo een Groen slotje?
Groen slotje

"Is dat groene slotje nu echt nodig?" Het is een vraag die we vaak krijgen. We kunnen daar simpel op antwoorden: Ja!

We hebben het over de ssl certificaten. Het zorgt er voor dat HTTP verandert in HTTPS. Deze extra beveiliging zorgt voor een versleutelde overdracht van website naar u als gebruiker. Derden zouden mogelijk geen toegang kunnen krijgen.

Lees meer
Responsive website

Tegenwoordig internetten mensen via verschillende apparaten. Natuurlijk via de Computer (desktop of laptop), maar men internet ook steeds meer via de tablet en zelfs de telefoon.

Tegenwoordig kunnen websites zichzelf aanpassen, zodat op elk apparaat de website in beeld komt, zonder een horizontale scrolbalk te krijgen. Responsief noemen ze dat.

Lees meer