Bedrijfsfilm Wels Hoveniers
Bedrijfsfilm Wels Hoveniersbedrijf

Toen Wells Hoveniers begon aan de tuin renovatie, had men niet door dat er gedurende de 2 dagen dat men moest werken verschillende camera's zouden draaien, van dichtbij of zelfs ver boven in de lucht. In een korte reportage wordt duidelijk hoe secuur Wels Hoveniers werken. Dit alles is in een duidelijk filmpje samengevat. 

Het leverde Wells Hoveniers binnen een week meerdere nieuwe klanten op. Interesse in een bedrijfsfilmpje laat het ons weten via info@brink-design.nl 

305 Band
305 opgeleverd

Als je met een debuut cd komt, dan wil je ook goed voor de dag komen. Dat hadden de bandleden van 305 bedacht. Zo kwamen ze dan ook bij Brink-Design met de vraag of er een beeldende site met geluid gemaakt kon worden. Fans zouden kunnen zien wat ze gedaan hebben en wat voor optredens er nog zouden komen. Brink-Design ging met een zeer nauw contact aan de slag. Aan het eind van traject kwamen de bandleden naar Brink-Design om te leren hoe met de site om te gaan. In een korte avond kregen de bandleden uitleg en waren ze volledig wegwijs in het bijhouden van de site.

Ook nam 305 hosting af bij Brink-Design. Het domein, maar ook de hosting werden afgenomen zodat alles onder 1 beheerder kwam. "Erg handig, dan hebben we maar 1 aanspreekpunt, die het voor ons allemaal regelt", aldus 305.

't Genoegen
't Genoegen opgeleverd

Enthousiast en met heel veel passie zo kwamen Margot en Leon van der Heijden binnen bij Brink Design. Of er even een website gemaakt kon worden met een uitgebreid reserveringssysteem, dat was de vraag die werd voorgelegd. Een logische vraag van 2 mensen die hun handen al vol hadden voor het realiseren van hun droom, een eigen restaurant. Dat een website maken niet zo eenvoudig is hebben we hen voorzichtig proberen uit te leggen. Echter de zorgen voor een website hebben we uit handen genomen zodat zij zich konden richten op het restaurant. Voor 't Genoegen hebben we een website gemaakt, die mensen op verschillende manieren aanspoort om te reserveren bij het restaurant. De website is volledig functioneel en kan in de toekomst zelfs uitgebreid worden voor Bestellingen voor thuis.

"We zijn zeer blij met het resultaat, daarbij vonden we de uitleg voor het gebruik van deze website zeer fijn, eenvoudig kort en bondig, dat is fijn voor ons", aldus Leon van der Heijden namens restaurant 't Genoegen.

Van Aspert Tegelwerken
Van Aspert Tegelwerken opgeleverd

Van Aspert Tegelwerken kwam bij Brink-Design.nl aan met de vraag of de site geheel opnieuw aangepast kon worden. Brink-Design.nl realiseerde een snel ladende website die responsief is. Een volledig nieuw design dat er strak uit ziet. Precies zoals ook Van Aspert Tegelwerken aflevert bij haar klanten.

Van Aspert Tegelwerken was zeer tevreden over de uitleg van de Back-end (achterkant) van de site. Brink-Design.nl werkt graag met Joomla als Back-end. Met een duidelijk uitleg kon Van Aspert Tegelwerken aan de slag met de nieuwe frisse website.

Seo voor het Goedemorgen Café
Seo geoptimaliseerd voor Goedemorgen Café

De site van het Goedemorgen Café was een al een tijdje online. De medewerkers van het programma hebben de site qua inhoud aangepast. Eerst deelden zij het regio nieuws en nu zijn ze overgestapt naar het nieuws wat in het radio programma wordt besproken. Dat was totaal andere inhoudt. Het programma had dan ook de vraag of Brink - Design ook de SEO wilde aanpassen. 

Super Comics
Super Comics opgeleverd

Super Comics kwam naar Brink-Design toe, met de vraag of er een volledige digitale winkel gebouwd kon worden. Men wilde een frisse webshop, die in tegenstelling met de concurrentie, duidelijk van structuur was. Daarbij wilden ze ook het verhaal van comic boeken kunnen linken aan de films die rondom comic boeken uitkomen. Het was een grote opdracht, echter nu wordt www.supercomics.nl opgeleverd, met een webshop, en een blog systeem. Op de site kan betaald worden met iDeal en men kan zelfs recensies na de aankoop plaatsen op de site. Super Comics was zeer blij dat Brink-Design het hele online concept op zich heeft genomen.

Brouwend Nederland Bouw Café
Film Bouw Café voor Bouwend Nederland opgeleverd

Brink-Design is niet alleen bezig met webdesign. Ook op andere onderdelen in de media kan Brink-Design ingezet worden. Zo vroeg Bouwend Nederland een impressie te maken van het Bouw Café van 18 februari 2019. Brink-Design ging met de camera op pad en maakte van de dag een 3 minuten durend filmpje. Opdrachtgever Joelka van Daal was zeer blij met de snelle inzet. Brink-Design werd namelijk op korte termijn benaderd. "We willen Brink-Design vaker inzetten voor dit soort projecten", aldus van Daal.