Brink Multimedia

Oplevering BijMonique.nl

In deze barre tijden voor ondernemers was zij geen uitzondering Monique Heerkens kwam bij Brink Design nadat zij verwezen was door een klant van ons. Heerkens heeft een haarsalon als onderneming in Berlicum. Zij stond de afgelopen perioide ook “on hold” vanwege de verscherpte Corona maatregelen. Ze heeft deze vrijgekomen tijd gebruikt om haar bedrijf nog eens onder de loep te nemen. 1 van de zaken die ze nog wilde aanpakken en waar normaal geen tijd voor was, was haar website.

Ze wilde een moderne frisse website die aansloot bij haar bestaande marketing materiaal. Daarbij moest de website klaar gemaakt worden om in de toekomst een webshop te kunnen herbergen.

Brink Design maakte een moderne site waarbij dit allemaal mogelijk was. De site werd binnen anderhalve week geproduceerd waardoor het precies op de datum waarop alle kappers (3 maart) weer open mochten online ging.

Ik was meteen enthousiast toen Roy mij de eerste “sneak peak” van de site liet zien. In de week die volgde hebben we de site samen naar mijn smaak verder gepersonaliseerd. Toen de lancering daar was, was ik helemaal euforisch! Dat was weer even geleden. Mede door de website had ik een flinke energie boost gekregen waardoor ik met frisse start weer aan de slag kon. Ik ben erg blij dat ik met Brink Design in zee ben gegaan!“, aldus Monique Heerkens.

www.bijmonique.nl 

Oplevering Bijmonique.nl